Stihl MSA 300 zonder accu en lader
€ 849,00
  • Stihl MSA 300 C-O 01
  • Stihl MSA 300 C-O 02
  • Stihl MSA 300 C-O 03
  • Stihl MSA 300 C-O 04
Stihl MSA 300 zonder accu en lader
€ 849,00

Accukettingzaag MSA 300 C-O: Uitzonderlijke prestaties voor professionele gebruikers.
De STIHL MSA 300 is de eerste accukettingzaag die speciaal ontworpen werd door STIHL voor professioneel gebruik. De machine zet haar volle elektrisch vermogen van 3,0 kW om in een kettingsnelheid tot 30 m/s dankzij de krachtige STIHL AP 500 S accu.

ACCUKETTINGZAAG MSA 300 C-O: UITZONDERLIJKE PRESTATIES VOOR PROFESSIONELE GEBRUIKERS

De STIHL MSA 300 is de eerste accukettingzaag die speciaal ontworpen werd door STIHL voor professioneel gebruik. De machine zet haar volle elektrisch vermogen van 3,0 kW om in een kettingsnelheid tot 30 m/s dankzij de krachtige STIHL AP 500 S accu. Samen met de STIHL .325" ketting en het Light 04 zaagblad levert ze een hoog zaagvermogen met een laag gewicht. Ook de robuuste en weerbestendige structuur van de STIHL MSA 300 zal bij professionals in de smaak vallen. Het STIHL antivibratiesysteem vermindert de trillingen en beschermt zo je spieren en gewrichten.

Om het onderhoud en de reiniging van de accukettingzaag MSA 300 zo eenvoudig mogelijk te maken, is de filter voorzien van een servicedeksel die hem gemakkelijk toegankelijk maakt. De STIHL MSA 300 is de eerste kettingzaag van STIHL die uitgerust is met een bedienings- en meldingscockpit, waarop je alle essentiële gegevens en informatie over je kettingzaag kan aflezen. Ze kan bovendien gekoppeld worden aan het STIHL connected systeem, dankzij de STIHL Samrt Connector 2 A.

Alle accumachines van het STIHL AP systeem zijn ontworpen voor professionele gebruikers en voor dagelijks gebruik, zelfs bij slecht weer. Daarom zijn ze voorzien van een beproefde bescherming tegen spatwater. De effectiviteit wordt bewezen door strenge interne tests. De spatwatertest is onder andere gebaseerd op de IPX4-standaard.

COMFORTABEL WERK: DE STIHL MSA 300 C-O MET OLIESENSOR

Kleine en middelgrote bomen vellen, van hun takken ontdoen en verzagen: met de accukettingzaag STIHL MSA 300 C-O kunnen landschapsarchitecten, professionals in de bosbouw en gemeentewerkers al deze taken uiterst efficiënt uitvoeren. Drie bedrijfsmodi (eco, vellen, snoeien) stellen je in staat je kettingzaag te configureren voor verschillende toepassingen. En om ervoor te zorgen dat je tijdens het werk altijd een optimale oliedruk hebt, is de kettingzaag voorzien van een oliesensor die de oliedruk op elk ogenblik controleert.

Nominale spanning 36 V
Olietankvolume 310 cm³
Gewicht 5,4 kg 1)
Gewicht zonder accu 4,5 kg
Trillingsniveau links/rechts 2,6/2,8 m/s² 2)
Geluidsdrukniveau 93 dB(A) 3)
Zaagbladlengte 35-40 cm
Geluidsvermogenniveau 104 dB(A) 4)