Over ons

Voor Jan en Lizette Stoffels - Paulussen begon het allemaal in 1976. Ze startte hun eigen zaak in tuin- en landbouwmachines.

Ze kochten de oude melkerij in Minderhout en bouwden het om tot woonhuis, winkel en werkhuis.

Met merken als o.a. Stihl en Solo werden ze al snel een gekend verkooppunt van motorzagen, motorbenevelaars, freestoestellen en ploegen. Jan en Lizette werden zo ook de allereerste én gediplomeerde Stihl-dealer in de ganse Kempen.

Door de geleidelijke verschuiving van de markt, werd het aantal merken uitgebreid en vond ook de particulier steeds meer de weg naar de zaak. Naast Stihl werd ook het merk Honda een belangrijke pijler binnen het assortiment tuinmachines.

De vakkundigheid en service van de zaak werd bij een breed publiek bekend door de getrouwe aanwezigheid van Tuinmachines Stoffels op de 2-jaarlijkse handelsbeurs in de Veilinghallen van Hoogstraten. In totaal stonden ze daar 15 keer met een selectie van hun assortiment tuinmachines.

Door de groei van de zaak, kon een uitbreiding niet uitblijven. Meteen werd beslist om dit grondig aan te pakken en een groot deel van de huidige zaak als het ware met de grond gelijk te maken. Wie tegenwoordig langs Minderhoutdorp 4 rijdt, merkt meteen al de grote vitrine van de showroom. Klanten kunnen hier hun keus maken uit het ruime assortiment tuimachines over een oppervlakte van +/- 2.000 m².

Na jarenlang hard werken en de zaak uitbouwen hebben Jan en Lizette langzaam plaatsgemaakt voor de nieuwe generatie. Stanny Stoffels heeft sinds enkele jaren het roer overgenomen van zijn ouders.

Ook Els Stoffels werkt sinds 13 jaar in de zaak mee en is verantwoordelijk voor de administratieve kant van de onderneming.

Het aanbod

Bij Tuinmachines Stoffels staat zonder twijfel de tuinmachine die u nodig heeft voor uw tuinonderhoud. U heeft immers keuze uit diverse topmerken, telkens met diverse modellen in diverse prijsklasse.

Alles staat opgesteld in de toonzaal. Zo kan u rustig kiezen uit het breed assortiment tot u de juiste machine voor uw tuinkarwei gevonden heeft. Uiteraard kan u hierbij rekenen op deskundig advies.

Ruim 90% van de machines zijn op voorraad leverbaar. Mocht uw voorkeurmachine toch niet meteen in ons bezit zijn, dan informeren wij met plezier bij onze leveranciers.

De service

Om u te helpen bij de keuze van de juiste machines uit het assortiment, kan u rekenen op advies van de gekwalificeerde medewerkers. Zij nemen graag de tijd om u elk detail uit te leggen van de machines die u interesseren. Maar verwacht ook specifiek advies, waardoor u uiteindelijk naar huis gaat met de juiste machine voor uw tuinonderhoud. Heeft u nadien nog vragen, ook dan staan we voor u klaar.

Tuinmachines Stoffels beschikt ook over een professioneel uitgerust werkatelier. Een gediplomeerd en ervaren team technici zorgt dat een onderhoudsbeurt of een mogelijke herstelling perfect wordt uitgevoerd binnen de kortst mogelijke tijd.

 

Vacatures

Bekijk hier onze vacatures.