Onderhoud & herstel

Hersteldienst

Wij herstellen in onze werkplaats uw tuinmachines en minitractoren met toebehoren. We beschikken over een groot magazijn met onderdelen waardoor we uw machine meestal snel kunnen herstellen. Uiteraard kan u ook voor het slijpen van uw kettingzaag of heggenschaar in onze werkplaats terecht.

Is het voor u moeilijk uw zitmaaier/tractor te brengen? Onze ophaaldienst komt ze graag ophalen. Na het onderhoud leveren we ze natuurlijk opnieuw bij u af.

Advies

Laat uw machines tijdens het najaar zeker nakijken: goed onderhoud voorkomt dringende reparaties en u vermijdt langere wachttijden gedurende het maaiseizoen. Uw machine wordt gereinigd en krijgt een grondige check-up waarbij we olie, luchtfilters en bougies vervangen indien nodig. Zo garanderen we een lange levensduur van uw machine. 

Koppel indien mogelijk de batterij van uw zitmaaier/tractor aan een Optimate druppellader: uw batterij behoudt dan zijn goede conditie zonder risico op overladen.

Heeft u een accumachine? Haal tijdens de wintermaanden de batterij uit uw machine en bewaar ze op een vorstvrije locatie. Bij extreme warmte raden wij u aan de accu niet in uw tuinhuis te bewaren.