Stihl Stihl RMA 248 met accu en lader
€ 559,00
  • Stihl RMA 248
Stihl Stihl RMA 248 met accu en lader
€ 559,00

ACCUGRASMAAIER RMA 248: EENVOUDIGE BEDIENING VOOR MIDDELGROTE OPPERVLAKKEN

De wendbare accugrasmaaier voor particulieren RMA 248 van STIHL heeft een maaibreedte van 46 cm en is bijzonder geschikt voor het maaien van middelgrote gazons. Dankzij de centrale verstelling pas je de maaihoogte gemakkelijk aan op verschillende niveaus. 

ACCUGRASMAAIER RMA 248: EENVOUDIGE BEDIENING VOOR MIDDELGROTE OPPERVLAKKEN

De wendbare accugrasmaaier voor particulieren RMA 248 van STIHL heeft een maaibreedte van 46 cm en is bijzonder geschikt voor het maaien van middelgrote gazons. Dankzij de centrale verstelling pas je de maaihoogte gemakkelijk aan op verschillende niveaus. De accugrasmaaier laat zich moeiteloos bedienen om de vermoeidheid van de gebruiker te verminderen. Ook het lage geluidsniveau en de verminderde trillingen vergemakkelijken het maaien. De stille STIHL accugrasmaaier RMA 248 is ideaal voor tuiniers die waarde hechten aan efficiënt werken in geluidsgevoelige omgevingen. Zijn opvangbox met inhoudsindicatie heeft een volume van 55 l en is gemakkelijk leeg te maken via het deksel aan de bovenzijde. Dankzij het opklapbaar stuur kan je de accugrasmaaier plaatsbesparend opbergen en gemakkelijk vervoeren.

De STIHL accugrasmaaier voor particulieren RMA 248 wordt aangedreven door een accu van het STIHL AK systeem. Deze lichte lithiumionaccu is verwisselbaar en compatibel met alle andere machines in dit systeem en biedt dus een grote werkflexibiliteit. Dankzij de permanent geactiveerde Eco-modus wordt de levensduur van de accu aanzienlijk verlengd. Handig: de leds van de accu laten je met een druk op de knop het oplaadniveau zien. Zo hou je altijd het overzicht. Standaard met accu AK 20 en lader AL 101.

Snijbreedte 46 cm
Snijhoogte 25-75 mm
Inhoud grasopvangbox 55 l
Werktoerental werkgereedschap 3200 omw./min
Gegarandeerd geluidsniveau LwA 96 dB(A)
Gemeten geluidsdrukniveau LpA 83 dB(A)
Vibratiewaarde ahw 1,8 m/s²
Onzekerheidsfactor KpA 2 dB(A)
Onzekerheidsfactor K 0,9 m/s²
Werktoerental 3200 omw/min
Breedte machine 52 cm
Hoogte machine 106 cm
Lengte machine met opvangbox 155 cm
Gewicht 21 kg