Stihl FS 261 C-E
€ 979,00
€ 899,00
  • Stihl Bosmaaier Stihl FS 261 C-E 01
Stihl FS 261 C-E
€ 979,00
€ 899,00
  • Voor veeleisende maai- en terreinwerken
  • Voor professionals in landschapsonderhoud, tuinbouw en landbouw
  • Universeel inzetbaar door grote keuze aan snijgereedschappen

FS 261 C-E BENZINEBOSMAAIER: MEER COMFORT BIJ LANGDURIG MAAIWERK

De benzinebosmaaier STIHL FS 261 is geschikt voor een groot aantal maaiwerkzaamheden. Zijn zeer grote maaicirkel van 520 mm is ideaal voor veeleisend maaiwerk op grote oppervlakken. De krachtige STIHL 2-MIX-motor combineert een hoog vermogen met een laag verbruik. Deze STIHL bosmaaier is standaard uitgerust met het grassnijblad STIHL 300-3, waarmee je heel nauwkeurig struikgewas, hagen met doornen en zelfs taai gras kan verwijderen.

Het ergonomische stuur met twee handgrepen verzekert een natuurlijke beweging van de machine. Dit betekent dat je maaiwerk bijzonder efficiënt en met minimale inspanning kan uitvoeren, zelfs op grote oppervlakken. Met de multifunctionele handgreep bedien je de motor met slechts een hand. Dankzij de stopknop kan je na een pauze het werk snel hervatten, zonder dat je een extra schakelaar moet bedienen. Dankzij een diagnoseapparaat ontvangt je erkende STIHL dealer direct informatie over je machinemodel, de bedrijfstijden en reparatie- en onderhoudsinstructies voor je STIHL FS 261. Het STIHL antivibratiesysteem ontlast je spieren en gewrichten.

MEER COMFORT BIJ LANGDURIG MAAIWERK MET DE BENZINEBOSMAAIER FS 261 C-E

De STIHL benzinebosmaaier FS 261 C-E is een waardevolle hulp voor professionals actief in het landschapsbeheer, de tuin- en landbouw. Hij stelt hen in staat om doeltreffend maaiwerk te verrichten, maar ook om jonge planten te onderhouden. Het STIHL ErgoStart systeem vergemakkelijkt het starten van de STIHL FS 261 C-E aanzienlijk. Zachtjes en regelmatig aan het koord trekken volstaat om de motor te starten.

Afhankelijk van het gewenste gebruik, kan je de STIHL FS 261 C-E uitrusten met andere optioneel verkrijgbare snijgereedschappen, zoals een grassnijblad, een hakselmes, een cirkelzaagblad en diverse maaikoppen. De grote beschermkap biedt een betere bescherming tegen rondvliegend maaisel en kleine steentjes. De standaard meegeleverde lichte en comfortabele draaggordel is een effectieve ondersteuning bij langdurige werkzaamheden. Hij verzekert een uniformele verdeling van het gewicht van de STIHL FS 261 C-E over je hele lichaam.

De STIHL bosmaaier FS 261 C-E heeft het keurmerk ‘KWF-Profi’ gekregen van het Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik e.V. (centrum voor bosbouw en bostechnologie).

  • Voor veeleisende maai- en terreinwerken

  • Voor professionals in landschapsonderhoud, tuinbouw en landbouw

  • Universeel inzetbaar door grote keuze aan snijgereedschappen

  • Standaard uitgerust met een STIHL 300-3 driehoeksmes of AutoCut 46-2 maaikop

  • Eenvoudig starten dankzij STIHL ErgoStart

  • Comfortabele universele gordel ADVANCE voor krachtensparend maaien

 

Cilinderinhoud 41,6 cm³
Vermogen 2 kW
Vermogen 2,7 Pk
Gewicht 7,8 kg 1)
Geluidsdrukniveau met plastic gereedschap 100 dB(A) 2)
Geluidsdrukniveau met metalen gereedschap 99 dB(A) 2)
Trillingsniveau links met plastic gereedschap 4,8 m/s² 3)
Trillingsniveau rechts met plastic gereedschap 6,1 m/s² 3)
Trillingsniveau links met metalen gereedschap 5 m/s² 3)
Trillingsniveau rechts met metalen gereedschap 5,9 m/s² 3)
Totale lengte 1,80 m 4)
Snijcirkel diameter 520 mm
Snijgereedschap Dickichtmesser 300-3,Mähkopf AutoCut 46-2
Tankcapaciteit 0,75 l
CO2 840 g/kWh